Πληροφορική εξ αποστάσεως

Εκπαίδευση στην Πληροφορική εξ αποστάσεως

Πληροφορική εξ αποστάσεως
Ένα μάθημα ασύγχρονης εκπαίδευσης πρέπει να μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του μαθητή και να του μεταδώσει το εκπαιδευτικό αντικείμενο χωρίς να αφήνει απορίες. Τα μαθήματα των εκπαιδευτικών πακέτων μας δίνονται τόσο φυσικά μέσω Video ώστε μερικές φορές ο μαθητής θεωρεί ότι έχει ένα ζωντανό καθηγητή μπροστά του.

Τα μαθήματα ξεκινούν άμεσα με την εγγραφή καθόλη τη διάρκεια του χρόνου & ο εκπαιδευόμενος υλοποιεί την εκπαίδευσή του  στο δικό του χώρο τις ημέρες και τις ώρες που επιλέγει ο ίδιος. Κάνει την εκπαίδευσή του στο ρυθμό που επιθυμεί έχοντας πάντα τη  δική μας βοήθεια & επίβλεψη με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα μαθημάτων με Χρήση Ψηφιακής Πλατφόρμας στο δικό σας χώρο  παρέχει τις εξής εφαρμογές :

  • Full Office Pack (basic)
  • Expert Office Pack (advance)
  • 2D CAD

Για να δείτε την διδακτέα ύλη όπως και επίδειξη Video του τρόπου διδασκαλίας μέσω Ψηφιακής Πλατφόρμας ανοίξτε τα παρακάτω αρχεία:

Windows / Word / Excel / Access / Powerpoint / Internet Explorer 11 / Outlook / CAD 2D
Word expert /Excel expert /Access expert /Powerpoint expert

Ανοίγοντας τα παραπάνω αρχεία και βλέποντας την  διδακτέα ύλη όπως και την επίδειξη Video καταλαβαίνουμε ότι η απλή παρακολούθηση μαθημάτων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί από μόνη της ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Κάθε μάθημα συνδέεται με ασκήσεις κατάλληλα μελετημένες ώστε ο μαθητής να εφαρμόσει όλα όσα διδάχθηκε στο μάθημα και να εκτελέσει συγκεκριμένες εργασίες μέσα στην εφαρμογή την οποία μαθαίνει. Κάθε άσκηση διαθέτει το δικό της αναλυτικό βίντεο απάντησης στο οποίο ο μαθητής μπορεί να δει αν έχει εκτελέσει σωστά την άσκηση ή να μάθει πως είναι η σωστή απάντηση.

Αφού ολοκληρώσει ο μαθητής την εκπαίδευση (μάθημα + εξάσκηση) και φτάσει στο τέλος της εκπαιδευτικής ενότητας θα πρέπει να προετοιμαστεί για εξετάσεις. Κάθε ενότητα διαθέτει το δικό της τεστ διάγνωσης που περιλαμβάνει ερωτήσεις απ’ όλη την ενότητα και μπορεί να διαγνώσει τις ελλείψεις του μαθητή. Μετά το τεστ διάγνωσης και την επανάληψη υπάρχουν τεστ εξέτασης τα οποία είναι ακριβώς όπως θα είναι και οι τελικές εξετάσεις οποιουδήποτε φορέα πιστοποίησης. Έτσι ο μαθητής μπαίνει σε ψυχολογία εξετάσεων και όταν φτάσει να δώσει την ενότητα είναι πανέτοιμος.

Προϋποθέσεις & Όροι για την εκπαίδευση με Χρήση Ψηφιακής Πλατφόρμας στο δικό σας χώρο:

Προϋποθέσεις χρήσης:

Στο χώρο που θα πραγματοποιείται η εκπαίδευση θα πρέπει να υπάρχει ένας (1) Η/Υ με σύνδεση στο INTERNET και εγκατεστημένο SOFTWARE:

  • OFFICE  2010,2013,2016,2019  (ελληνική έκδοση)
  • WINDOWS
  • AUTOCAD 2009 (για το αντίστοιχο πρόγραμμα εκμάθησης)

Όροι χρήσης:

  • Για να παραλάβετε τον κωδικό εισόδου στη πλατφόρμα θα πρέπει να έχει καταβληθεί το συμφωνηθέν κόστος χρήσης σε λογαριασμό τραπέζης που θα σας σταλθεί με email.
  • O κωδικός εισόδου θα σας σταλθεί με email αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί από εμάς η κατάθεση.
  • Η απόδειξη παροχής υπηρεσιών από τον εκπαιδευτικό μας Όμιλο θα σας σταλεί Ταχυδρομικά.

Οδηγίες εγκατάστασης της Ψηφιακής Πλατφόρμας : 

Κατεβάστε από εδώ το αρχείο με τις οδηγίες εγκατάστασης.

Κατεβάστε από εδώ το αρχείο εγκατάστασης για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το αρχείο AccessDatabaseEngine_x64.exe ή το AccessDatabaseEngine_x32.exe ανάλογα με την έκδοση του Office, 64bit ή 32bit ,που έχετε εγκαταστημένη στον υπολογιστή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.