LTE

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ONLINE ΜΕ LIVE ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:
LanguageCert Test of English (LTE)

Το LanguageCert Test of English (LTE) είναι ένα τεστ στην Αγγλική γλώσσα που μετράει το γνωστικό επίπεδο του υποψήφιου στις δεξιότητες Reading και Listening. Η Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών  LTE με δια βίου ισχύ για B2, C1 ή C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ μέσω ηλεκτρονικού τεστ από τον υπολογιστή του σπιτιού σας με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά)  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίδειξη ενός γενικού επιπέδου γνώσης Αγγλικών, αλλά και για πιο συγκεκριμένους σκοπούς όπως για άμεση μοριοδότηση σε διορισμούς, προσλήψεις, προκηρύξεις, δημόσιο αλλά και για τις αιτήσεις σε Μεταπτυχιακά προγράμματα και στον ιδιωτικό τομέα με στόχο την  ενίσχυση του βιογραφικού αυξάνοντας τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας

Παρακάτω θα βρείτε ανοίγοντας τα συνημμένα αρχεία την ΑΠΌΦΑΣΗ αναγνώρισης  του πιστοποιητικού LTE από το ΑΣΕΠ.

Απόφαση του ΑΣΕΠ για την αναγνώριση (σελίδα 5 και 6)
Δείτε το ΦΕΚ με την προκήρυξη που αναφέρει ως αποδεκτή την πιστοποίηση γλωσσομάθειας LTE

 

Βασικά χαρακτηριστικά του πιστοποιητικού

Όλοι οι υποψήφιοι κάνουν το ίδιο τεστ ανεξαρτήτως της γλωσσικής τους επάρκειας και λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό με βάση την απόδοσή τους, κατατάσσοντάς τους στα επίπεδα Α1 έως και C2 του CEFR (Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς).

Η εξέταση γίνεται με ζωντανή τηλεπιτήρηση.Το LTE A1-C2 στην Online μορφή του είναι ένα τεστ σχεδιασμένο να προσαρμόζει τη δυσκολία των ερωτήσεων – adaptive test ,ο τρόπος αυτός βοηθάει τον εξεταζόμενο καθώς ανάλογα με τις απαντήσεις που δίνει, το σύστημα προχωρά σε εμφάνιση ερωτήσεων ανάλογα με το επίπεδό του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το τεστ να διαρκεί λιγότερη ώρα από όσο θα διαρκούσε στην γραπτή (on paper) εξέταση.

Ο συνήθης χρόνος ολοκλήρωσης της εξέτασης κυμαίνεται στα 60 λεπτά με μέγιστη χρονική διάρκεια τα 90 λεπτά με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.

H εξέταση προσφέρεται σε κάθε επίπεδο μεταξύ Α1 και C2 καλύπτοντας τις δεξιότητες Reading και Listening.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο παρακάτω για λεπτομέρειες.
LanguageCert Test of English (LTE) A1-C2 Listening & Reading

 

Πλεονεκτήματα πιστοποιητικού

1.Τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση)

2.Εξετάσεις κάθε ημέρα και ώρα – Δίνετε όποτε και όπου θέλετε εσείς!

Η εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε και σε όποιο χρόνο είναι έτοιμος ο υποψήφιος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε από την ηρεμία του σπιτιού σας ή να προσέλθετε στο χώρο του φροντιστηρίου και να δώσετε εξετάσεις από τις δικές μας αίθουσες.
Εάν επιλέξετε την άνεση του σπιτιού σας ή όποιου άλλου οικείου σε εσάς χώρου τα μόνα που χρειάζεστε είναι:

  • Ένας υπολογιστής
  • Μια web camera
  • Αξιόπιστη σύνδεση στο internet

3.Γρήγορη και ευέλικτη τηλεξέταση με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών

Online Exams: 60 – 90 λεπτά
Listening: 25 λεπτά (περίπου)
Reading:  35 λεπτά (περίπου)

4.Αποτελέσματα διαθέσιμα την ίδια μέρα και Έκδοση Ηλεκτρονικού Πιστοποιητικού σε 2 εργάσιμες ημέρες.

 

Προγράμματα προετοιμασίας  LanguageCert Test of English (LTE)

Στην Expert – Training αναλαμβάνουμε την προετοιμασία υποψηφίων που θέλουν να ανέλθουν ένα γνωστικό επίπεδο από Α2 σε Β2 ή από Β2 σε C1 ή από σε C1 σε C2 .
Η παρακολούθηση ενός ταχύρυθμου ολοκληρωμένου προγράμματος, προσαρμοσμένου  στις ανάγκες και το επίπεδο γνώσεων του μαθητή  είτε σε ιδιαίτερο, είτε σε ολιγομελή τμήματα θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία.
Επίσης διαμορφώνουμε ευέλικτο ατομικό πρόγραμμα για όσους έχουν τη γνώση αλλά επιθυμούν να κάνουν μόνο τεστ προσομοίωσης (mock tests) και θέλουν την βοήθεια μας για να «γνωρίσουν» τη δομή και το χαρακτήρα του τεστ.

Για την καλύτερη αξιολόγηση του επιπέδου γνώσεων των αγγλικών σας μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα κέντρα μας χωρίς κάποια χρέωση ή υποχρέωση και να κάνετε ένα τεστ κατάταξης για να βρείτε ποιο είναι το κατάλληλο επίπεδο για εσάς!

Εναλλακτικά σε αυτό το link μεταφέρεστε σε ένα Placement Test (τεστ επιπέδου) της LanguageCert.

Το τεστ αυτό χρησιμεύει μόνο ως ένδειξη και όχι ως απόδειξη για τις γνώσεις σας στην αγγλική γλώσσα.

 

Διαδικασία Εξέτασης

Οι LanguageCert Online εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και λαμβάνει το πιστοποιητικό 2 ημέρες αργότερα. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Διάρκεια

60-90 Λεπτά
Listening 25 λεπτά (ΠΕΡΙΠΟΥ)
Reading 35 λεπτά (ΠΕΡΙΠΟΥ)

Μέθοδος

56 Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής

Τι χρειάζεται ο υποψήφιος;

Υπολογιστή
Web Camera
Αξιόπιστη σύνδεση το internet
Ακουστικά

Οι εξεταζόμενοι διαβάζουν ένα κείμενο (reading) ή ακούνε μία μαγνητοφώνηση (Listening) και μετά καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Κάθε ερώτηση έχει τρεις επιλογές. (Η μια μόνο επιλογή είναι σωστή)

Για να δείτε την Δομή και το Περιεχόμενο των Εξετάσεων παρακαλώ ανοίξτε τα παρακάτω αρχεία:
LanguageCert Test of English (LTE) A1-C2 Listening & Reading

Γνωρίστε την εξέταση στο youtube: