Μαθήματα Γαλλικών για Ενήλικες

 Η Γαλλία εκτός των ρομαντικών μπιστρό στο Quartier Latin – τόπο συνάντησης της Ελίτ της τέχνης και της διανόησης, τα περίτεχνα κτίρια και μνημεία όπως ο θεόρατος Πύργος του Άιφελ , η κατάλευκη Παναγία των Παρισίων και το μουσείο  του Λούβρου προτιμάται για προπτυχιακές αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές σε πολλούς τομείς, όπως στη νομική, στις πολιτικές επιστήμες, στην αρχαιολογία, στην ψυχολογία ακόμα και στην ιατρική αλλά και για την συμμετοχή φοιτητών στο πρόγραμμα Erasmus.

Οι σπουδές, τόσο στα πανεπιστήμια όσο και στις ανώτατες σχολές (GrandEcoles) φημίζονται για την ποιότητα τους και την ποικιλία αντικειμένων.

Η γνώση της γαλλικής γλώσσας ενισχύει σημαντικά τις επαγγελματικές προοπτικές, αποτελεί εφόδιο που επιτρέπει την πρόσβαση σε μία παγκόσμια γλωσσική κοινότητα καθώς και σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κουλτούρα (λογοτεχνία, σινεμά, μόδα, γαλλική κουζίνα, σπουδές ή επιχειρήσεις) η οποία έχει εξαπλωθεί και αφορά πολλές ηπείρους. Πάνω από 200 εκατομμύρια σπουδαστές επιλέγουν την Γαλλική γλώσσα ως δεύτερη γλώσσα καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση -μετά την Αγγλική γλώσσα- στις ξένες γλώσσες.

Τα Μαθήματα Γαλλικών για Ενήλικες υλοποιούνται σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα προσφέροντας στον εκπαιδευόμενο υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε ένα άνετο και υπερσύγχρονο χώρο με καθηγητές  πανεπιστημιακού επιπέδου έχοντας στόχο την σωστή και γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας που έχει επιλέξει ο ενήλικας σπουδαστής, ώστε μετά από ένα βραχύ κύκλο μαθημάτων, να έχει επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τα τμήματα αποτελούνται αποκλειστικά από ενήλικες ,είναι ολιγομελή και η ένταξη των εκπαιδευόμενων  μόνο για τα επίπεδα B2 & C2 γίνεται κατόπιν δωρεάν κατατακτήριου τεστ. Τα προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν & σε ατομικό μάθημα στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο ή σε χώρο της δικής σας επιλογής και εξ αποστάσεως με καθηγητή παρακολουθώντας “ζωντανά” τα μαθήματα μέσω internet .

Έναρξη τμημάτων Οκτώβριο και Μάρτιο δύο φορές τον χρόνο.

COURS 1

Αρχαρίων έως DELF  B1(ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ)

 • Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών
 • Εισαγωγή στην γαλλική γλώσσα ,εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου.
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την γαλλική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Γαλλία.
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή  Σαββάτου, 4ωρα ανά εβδομάδα.
 • Απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο DELF B1 ή SORBONNE B1 διεθνώς αναγνωρισμένο είτε από το Γαλλικό Υπουργείο παιδείας, είτε από το Πανεπιστήμιο Σορβόννης και  αντιστοιχεί στο επίπεδο Β1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου
COURS 2

Β 2 επίπεδο DELF Β2 (ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ)

 • Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών
 • Ολοκληρωμένη εκμάθηση, εξάσκηση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Ολοκλήρωση όλης της γαλλικής γραμματικής ,δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου.
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την γαλλική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Γαλλία.
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή  Σαββάτου,  4ωρα ανά εβδομάδα.
 • Απευθύνεται σε μαθητές με μέτρια γνώση γαλλικών ή κατόχους του  DELF B1 ή SORBONNE B1. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο  DELF B2 ή SORBONNE B2 διεθνώς αναγνωρισμένο είτε από το Γαλλικό Υπουργείο παιδείας, είτε από το Πανεπιστήμιο Σορβόννης και αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου
COURS 3

C 2 επίπεδο DALF C2 (ΑΡΙΣΤΗ  ΓΝΩΣΗ)

 • Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών
 • Εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας με στόχο την ανάπτυξη του λεξιλογίου και την βελτίωση του γραπτού λόγου. Κατανόηση αυθεντικού προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού σε υψηλό επίπεδο με τελικό στόχο την ανάπτυξη προφορικού και γραπτού λόγου σε άριστο επίπεδο.
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την γαλλική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Γαλλία.
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή Σαββάτου, 4ωρα ανά εβδομάδα.
 • Απευθύνεται σε μαθητές με καλή γνώση γαλλικών ή κατόχους του DELF B2 ή SORBONNE B2. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο  DALF C2 ή SORBONNE C2 διεθνώς αναγνωρισμένο είτε από το Γαλλικό Υπουργείο παιδείας, είτε από το Πανεπιστήμιο Σορβόννης και αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου.