Μαθήματα Ισπανικών για Ενήλικες

 Τα Ισπανικά είναι μια απ’ τις πρώτες γλώσσες που προτείνονται σε κάποιον ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον στο να μάθει μια δεύτερη ξένη γλώσσα γι αυτό προσφέρεται ως μάθημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε σχολεία, φροντιστήρια, κολλέγια και πανεπιστήμια.  Τα σύγχρονα Ισπανικά, ομιλούνται εκτός απ’ την Ισπανία, σε συνολικά 43 άλλα κράτη. Κάποια απ’ αυτά την έχουν ως επίσημη γλώσσα στο σύνταγμα του κράτους και την χρησιμοποιούν ως κύρια γλώσσα επικοινωνίας στην εκπαίδευση, στις επιχειρήσεις, στην τηλεόραση αλλά και στην καθημερινή ζωή των κατοίκων τους.

Στην Expert – Training το πρόγραμμα “Μαθήματα Ισπανικών για Ενήλικες” σας παρέχει κορυφαία ποιότητα σπουδών και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η γνώση των Ισπανικών αποτελεί αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα και για σπουδές ή Erasmus στην Ισπανία. Ο αριθμός των φοιτητών που ενδιαφέρονται για μαθήματα Ισπανικής γλώσσας, αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο. Έτσι, καινούρια βιβλία και νέο εκπαιδευτικό υλικό δημιουργείται και ανανεώνεται συνεχώς για να καλύψει τις ανάγκες της αυξανόμενης ζήτησης.

Εκτός απ’ τη δυνατότητα επικοινωνίας με Ισπανόφωνους, αρκετοί ενδιαφερόμενοι δηλώνουν πως επιθυμούν να μάθουν την Ισπανική γλώσσα λόγο του θαυμασμού τους για την ζωγραφική ,την μουσική ,την αρχιτεκτονική και την κουλτούρα του Ισπανικού λαού. Έτσι τα έργα των Ελ Γκρέκο, Γκόγια, Πικάσσο, Νταλί,η φωνή του Χοσέ Καρρέρας, του Πλάθιδο Ντομίνγκο,οι μελωδίες του αριστοτέχνη κιθαρίστα-συνθέτη  Πάκο ντε Λουθία ,η αρχιτεκτονική του Gaudí στην Βαρκελώνη και το μοναδικό  Φλαμένκο( ισπανικό είδος μουσικής και χορού) αποτελούν κίνητρο για πολλούς Έλληνες  για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας . 

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τα τμήματα αποτελούνται αποκλειστικά από ενήλικες, είναι ολιγομελή και η ένταξη των εκπαιδευόμενων  μόνο για τα επίπεδα B2 & C2 γίνεται κατόπιν  δωρεάν κατατακτήριου τεστ. Τα προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν & σε ατομικό μάθημα στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο ή σε χώρο της δικής σας επιλογής και εξ αποστάσεως με καθηγητή παρακολουθώντας  “ζωντανά” τα  μαθήματα μέσω internet.

Έναρξη τμημάτων Οκτώβριο και Μάρτιο δύο φορές τον χρόνο. 

Αρχάριοι έως επίπεδο B1 INICIAL -ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8-10 ΜΗΝΕΣ)
 • Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ισπανική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ισπανία.
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή  Σαββάτου,  4ωρα ανά εβδομάδα
 • Απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο INICIAL (των εξετάσεων DELE) που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β1 του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου
Β 2 επίπεδο INTERMEDIO ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8-10 ΜΗΝΕΣ)

Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών

 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ισπανική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ισπανία
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή Σαββάτου, 5ωρα ανά εβδομάδα
 • Απευθύνεται σε μαθητές με μέτρια γνώση Ισπανικών ή κατόχους του INICIAL. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο INTERMEDIO (των εξετάσεων DELE) που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου
C2 επίπεδο SUPERIOR – ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8-10 ΜΗΝΕΣ)
 • Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ισπανική και πανεπιστημιακό δίπλωμα, ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ισπανία.
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά καθημερινές ή Σαββάτου, 6ωρα ανά εβδομάδα
 • Απευθύνεται σε μαθητές με καλή γνώση Ισπανικών ή κατόχους του INTERMEDIO. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο SUPERIOR (των εξετάσεων DELE) που αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 του Κοινού Ευρωπαικού Πλαισίου