Μαθήματα Ιταλικών για Ενήλικες

 Τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα που ανέκαθεν ασκούσε μεγάλη γοητεία. Στο μυαλό όλων μας είναι συνδεδεμένα με τον πολιτισμό, την τέχνη και τη φινέτσα. Επιπλέον, χάρη στη γεωγραφική εγγύτητα της Ιταλίας με την Ελλάδα και τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών, ευνοείται ιδιαίτερα η επιχειρηματικότητα και ο τουρισμός.

Η  Ιταλία αποτελούσε πάντοτε σημαντικό προορισμό σπουδών για τους Έλληνες σπουδαστές λόγω των Ιταλικών Πανεπιστημίων (Ρώμη, Μπολόνια -εκεί βρίσκεται το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου-, Φλωρεντία, Τορίνο κλπ) έτσι η γνώση των Ιταλικών είναι σημαντικό πλεονέκτημα για κάποιον για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές ή για την ένταξη του σε  πρόγραμμα Erasmus σε κάποιο Ιταλικό πανεπιστήμιο.

Η γνώση της Ιταλικής γλώσσας  δίνει προβάδισμα και ισχυρό  πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά .

Στην experttraining διδάσκουμε την Ιταλική  δημιουργώντας  προγράμματα σπουδών που απαντούν στις ανάγκες των σπουδαστών, παρακολουθώντας κάθε σύγχρονη εξέλιξη στον τομέα της διδακτικής και των εξετάσεων πιστοποίησης.

Τα Μαθήματα Ιταλικών για Ενήλικες είναι ταχύρρυθμα προγράμματα,που οδηγούν σε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις Ιταλικών από τους πλέον γνωστούς Εξεταστικούς φορείς (διπλώματα celi ,cils , it , plida) και είναι ειδικά σχεδιασμένα από τους έμπειρους πανεπιστημιακού επιπέδου καθηγητές μας έτσι ώστε  να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ενήλικα.

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τα τμήματα αποτελούνται αποκλειστικά από ενήλικες, είναι ολιγομελή και η ένταξη των εκπαιδευόμενων  μόνο για τα επίπεδα B2 & C2 γίνεται κατόπιν  δωρεάν κατατακτήριου τεστ. Τα προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν & σε ατομικό μάθημα στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο ή σε χώρο της δικής σας επιλογής και εξ αποστάσεως με καθηγητή παρακολουθώντας  “ζωντανά” τα  μαθήματα μέσω internet.

Έναρξη τμημάτων Οκτώβριο και Μάρτιο δύο φορές τον χρόνο.

Αρχάριοι έως επίπεδο B1  -ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ, (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8-10 ΜΗΝΕΣ)
 • Τμήμα  διάρκειας 8-10 μηνών
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ιταλική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ιταλία.
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά, καθημερινές ή  Σαββάτου,  4ωρα ανά εβδομάδα
 • Απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο CELI 2 (των εξετάσεων για ξένους του Πανεπιστημίου της Perugia ) που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου
Β2 επίπεδο  ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8-10 ΜΗΝΕΣ)
 • Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ιταλική και πανεπιστημιακό δίπλωμα ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ιταλία
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά , καθημερινές ή Σαββάτου, 5ωρα ανά εβδομάδα
 • Απευθύνεται σε μαθητές με μέτρια γνώση Ιταλικών ή κατόχους του  CELI 2  . Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο CELI 3 (των εξετάσεων για ξένους του Πανεπιστημίου της Perugia )  που αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου
C2 επίπεδο  – ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8-10 ΜΗΝΕΣ)
 • Τμήμα διάρκειας 8-10 μηνών
 • Καθηγητές που έχουν μητρική γλώσσα την Ιταλική και πανεπιστημιακό δίπλωμα, ή Έλληνες με πανεπιστημιακό δίπλωμα και με πολυετή διαμονή στην Ιταλία.
 • Τμήματα πρωινά ή βραδινά καθημερινές ή Σαββάτου, 6ωρα ανά εβδομάδα
 • Απευθύνεται σε μαθητές με καλή γνώση Ιταλικών ή κατόχους του CELI 3. Στο τέλος του προγράμματος οι μαθητές είναι σωστά προετοιμασμένοι για το πτυχίο CELI 5 (των εξετάσεων για ξένους του Πανεπιστημίου της Perugia ) που αντιστοιχεί στο επίπεδο C2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου