Εκπαίδευση πληροφορικής με καθηγητή

Η Εκπαίδευση πληροφορικής με καθηγητή περιλαμβάνει  προγράμματα σπουδών που βασίζονται στην προσέγγιση της γνώσης σε βάθος και δεν στοχεύουν στην απλή εκμάθηση των εφαρμογών αλλά στο να αποκτήσετε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να είστε σε θέση να σταθείτε με αξιώσεις σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

Το ανθρώπινο δυναμικό των Σχολών μας, οι καθηγητές μας, όλοι υψηλού πανεπιστημιακού επιπέδου με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης όπως και τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουν οι Σχολές μας συντελούν και εγγυώνται έναν επιτυχημένο κύκλο σπουδών με απόκτηση πτυχίων(πιστοποίηση ECDL).

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής και το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τα ταχύρυθμα προγράμματα εκπαίδευσης  βοηθούν τους εκπαιδευόμενους, από τα επίπεδα των αρχαρίων να αποκτήσουν γρήγορα ευχέρεια, προσφέροντας παράλληλα ουσιαστική γνώση!

Η Expert Training είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ECDL και αδειοδοτημένο Κέντρο δια βίου μάθησης Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής!

Γενικές πληροφορίες για εκπαίδευση πληροφορικής με καθηγητή

Τα τμήματά μας είναι αυστηρά ολιγομελή, λειτουργούν σε πρωινή, μεσημεριανή και απογευματινή βάρδια και ξεκινούν:

  • Ταχύρυθμα: καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (ανά 15 ημέρες περίπου).
  • Επιχειρήσεων: καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (άμεσα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος).
  • Εκπαίδευση με Ατομικό Μάθημα.

Τα μαθήματα ξεκινούν άμεσα με την εγγραφή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και υλοποιούνται στο χώρο της Σχολής ή στο δικό σας χώρο (σπίτι ή γραφείο) με ωράριο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.