Πληροφορική με ψηφιακή πλατφόρμα

Εκπαίδευση με Χρήση Ψηφιακής Πλατφόρμας στο δικό μας ή στο δικό σας χώρο!

Ένα μάθημα ασύγχρονης εκπαίδευσης πρέπει να μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του μαθητή και να του μεταδώσει το εκπαιδευτικό αντικείμενο χωρίς να αφήνει απορίες.Τα μαθήματα των εκπαιδευτικών πακέτων μας δίνονται τόσο φυσικά μέσω Video ώστε μερικές φορές ο μαθητής θεωρεί ότι έχει ένα ζωντανό καθηγητή μπροστά του.

Η Πληροφορική με ψηφιακή πλατφόρμα είναι μία μορφή εκπαίδευσης με άρτια αποτελέσματα τόσο στην απόκτηση γνώσεων όσο και στην εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης (ECDL).

Το πρόγραμμα μαθημάτων με Χρήση Ψηφιακής Πλατφόρμας στο δικό μας ή στο δικό σας χώρο  παρέχει τις εξής εφαρμογές :

  • Full Office Pack (basic)
  • Expert Office Pack (advance)
  • 2D CAD

Αναλυτικότερα για να δείτε την διδακτέα ύλη όπως και επίδειξη Video του τρόπου διδασκαλίας μέσω Ψηφιακής Πλατφόρμας ανοίξτε τα παρακάτω αρχεία:

Windows / Word / Excel / Access / Powerpoint / Internet Explorer 11 / Outlook / CAD 2D
Word expert/Excel expert/Access expert/Powerpoint expert

Η απλή παρακολούθηση μαθημάτων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί από μόνη της ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Κάθε μάθημα συνδέεται με ασκήσεις κατάλληλα μελετημένες ώστε ο μαθητής να εφαρμόσει όλα όσα διδάχθηκε στο μάθημα και να εκτελέσει συγκεκριμένες εργασίες μέσα στην εφαρμογή την οποία μαθαίνει. Κάθε άσκηση διαθέτει το δικό της αναλυτικό βίντεο απάντησης στο οποίο ο μαθητής μπορεί να δει αν έχει εκτελέσει σωστά την άσκηση ή να μάθει πως είναι η σωστή απάντηση.

Αφού ολοκληρώσει ο μαθητής την εκπαίδευση (μάθημα + εξάσκηση) και φτάσει στο τέλος της εκπαιδευτικής ενότητας θα πρέπει να προετοιμαστεί για εξετάσεις. Κάθε ενότητα διαθέτει το δικό της τεστ διάγνωσης που περιλαμβάνει ερωτήσεις απ’ όλη την ενότητα και μπορεί να διαγνώσει τις ελλείψεις του μαθητή. Μετά το τεστ διάγνωσης και την επανάληψη υπάρχουν τεστ εξέτασης τα οποία είναι ακριβώς όπως θα είναι και οι τελικές εξετάσεις οποιουδήποτε φορέα πιστοποίησης. Έτσι ο μαθητής μπαίνει σε ψυχολογία εξετάσεων και όταν φτάσει να δώσει την ενότητα είναι πανέτοιμος.

Εκπαίδευση με Χρήση Ψηφιακής Πλατφόρμας στο δικό μας χώρο.

Τα μαθήματα ξεκινούν άμεσα με την εγγραφή καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου & ο εκπαιδευόμενος έρχεται στο χώρο μας τις ημέρες και τις ώρες που επιλέγει ο ίδιος. Κάνει την εκπαίδευσή του στο ρυθμό που ο ίδιος επιλέγει έχοντας πάντα την δική μας βοήθεια & επίβλεψη.

Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση με Χρήση Ψηφιακής Πλατφόρμας στο δικό σας χώρο.  

Τα μαθήματα ξεκινούν άμεσα με την εγγραφή καθόλη τη διάρκεια του χρόνου & ο εκπαιδευόμενος υλοποιεί την εκπαίδευσή του  στο δικό του χώρο τις ημέρες και τις ώρες που επιλέγει ο ίδιος. Κάνει την εκπαίδευσή του στο ρυθμό που επιθυμεί έχοντας πάντα τη  δική μας βοήθεια & επίβλεψη με τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Ειδικότερα για την Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση με Χρήση Ψηφιακής Πλατφόρμας στο δικό σας χώρο ισχύουν τα εξής :

Προϋποθέσεις χρήσης:

Στο χώρο που θα πραγματοποιείτε η εκπαίδευση θα πρέπει να υπάρχει ένας (1) Η/Υ με σύνδεση στο INTERNET και εγκατεστημένο SOFTWARE:

  • OFFICE  2010, 2013,2016 και 2019 (ελληνική έκδοση)
  • WINDOWS 7 ή 10 (ελληνική έκδοση)
  • AUTOCAD 2009 (για το αντίστοιχο πρόγραμμα εκμάθησης)

Όροι χρήσης:

  • Για να παραλάβετε τον κωδικό εισόδου στη πλατφόρμα θα πρέπει να έχει καταβληθεί το συμφωνηθέν κόστος χρήσης σε λογαριασμό τραπέζης που θα σας σταλθεί με email.
  • O κωδικός εισόδου θα σας σταλθεί με email αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί από εμάς η κατάθεση.
  • Η απόδειξη παροχής υπηρεσιών από τον εκπαιδευτικό μας Όμιλο θα σας σταλεί Ταχυδρομικά.

Κατεβάστε από εδώ το αρχείο με τις οδηγίες εγκατάστασης.

Κατεβάστε από εδώ το αρχείο εγκατάστασης για να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.