Ξένες Γλώσσες εξ αποστάσεως

Εκπαίδευση Εξ’αποστάσεως στις Ξένες Γλώσσες

Η expert – training  έρχεται στο χώρο σας μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας και η εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως μεταμορφώνεται σε ευχάριστη, πολύ συμφέρουσα και αποτελεσματική εκπαιδευτική διαδικασία.

Στο πρόγραμμα μας Ξένες Γλώσσες εξ αποστάσεως ο εξ αποστάσεως σπουδαστής παρακολουθεί τα “ζωντανά”  μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω internet όπως και ο σπουδαστής που έχει φυσική παρουσία στην τάξη  , συμμετέχοντας σε ένα μάθημα και αλληλεπιδρώντας με τους καθηγητές του και τους υπόλοιπους σπουδαστές. Μοναδική προϋπόθεση είναι να διαθέτει Η/Υ με γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση internet ,Web Camera,  Μικρόφωνο, & email.

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω internet είναι ένας ιδιαίτερα ευέλικτος, άνετος και παράλληλα αποδοτικός τρόπος να μάθει ο καθένας την ξένη γλώσσα που επιθυμεί ή χρειάζεται.

Από την οθόνη του υπολογιστή σου και σε πραγματικό χρόνο, παρακολουθείς τα μαθήματα, τη διδασκαλία, τις απορίες των συμμαθητών σου, τις σημειώσεις, τα παραδείγματα. Συζητάς με τους συμμαθητές σου, υποβάλλεις ερωτήσεις, απορίες, βιώνεις οπτικοακουστικά το μάθημα! Βρίσκεσαι μέσα στην ηλεκτρονική τάξη και συμμετέχεις σε κάθε βήμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να εκτυπώσεις ή να διαβάσεις σε μορφή PDF, Word ή PowerPoint τις σημειώσεις του καθηγητή.

Από τον προσωπικό σου χώρο, με καθαρό ήχο και εικόνα, με πολύ φιλικά, κατανοητά κι εύχρηστα μέσα, «μπαίνεις» στην αίθουσα, ακούς τον καθηγητή σου, μιλάς, ρωτάς, συμμετέχεις και τελικά μαθαίνεις την ξένη γλώσσα της επιλογής σου από επαγγελματίες-καθηγητές  χωρίς το άγχος της πραγματικής παρουσίας και της μετακίνησης.

Με την εκμάθηση ξένων γλωσσών εξ αποστάσεως έχεις τα ίδια οφέλη από την διδασκαλία μέσα σε τάξη, ενώ παράλληλα γλιτώνεις τη μεταφορά σου, τα έξοδα μετακίνησης και το γεγονός ότι εσύ πρέπει να ακολουθείς την τάξη.

Τα διαδικτυακά μαθήματα (Distance Learning) δεν είναι μαγνητοσκοπημένα μαθήματα ή αυτοδιδασκαλία. Είναι ΖΩΝΤΑΝΑ μαθήματα και όλες οι ώρες μαθημάτων που σας προσφέρουμε είναι ώρες πραγματικής διδασκαλίας με καθηγητή.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε δύο μορφές :

Ατομικά προγράμματα

Ατομικό μάθημα μέσω internet, με καθηγητή και παράλληλη παρακολούθηση της προόδου σας από το κέντρο μας.

Ολιγομελή τμήματα

Για μάθημα που γίνεται με καθηγητή, ζωντανά μέσω internet (Distance Learning).

Η τάξη σχηματίζεται ανάλογα με το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή. Οι δε ώρες και μέρες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ξένων γλωσσών, διαμορφώνονται κατόπιν συνεννόησης.